ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής αυτοπροσώπως, ή μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου (απαιτείται θεωρημένη από δημόσια αρχή ως προς το γνήσιο της υπογραφής εξουσιοδότηση) ή με υπηρεσία ταχυμεταφορών ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία της Παναιγιαλείου Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αιγίου Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Ανώνυμη Εταιρεία στο Αίγιο και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ΑΕ ΟΤΑ στην Πάτρα από 23/12/2013 έως 31/01/2014, Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες: 09:00-14:30.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής από εδώ.

(Οδηγίες προς τους υποψήφιους)

Προσοχή: Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου δε λαμβάνεται υπόψη. Όσες αιτήσεις υποβληθούν ταχυδρομικά, θα θεωρηθούν εμπρόθεσμες μόνο αν παραληφθούν και πρωτοκολληθούν μέχρι την ως άνω ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής τους. Ο ενδιαφερόμενος θα παραλάβει τον αριθμό πρωτοκόλλου από τα σημεία παραλαβής αιτήσεων με δική του ευθύνη.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τον οδηγό ενημέρωσης για τις δράσεις της Πράξης, τις αναλυτικές προϋποθέσεις καθώς και την αίτηση συμμετοχής από τα παρακάτω σημεία ενημέρωσης της Αναπτυξιακής Σύμπραξης σε Πάτρα και Αίγιο.

ΑΙΓΙΟ: Παναιγιάλειος Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αιγίου Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Ανώνυμη Εταιρεία - ΠΕΣ ΠΑΤΡΑ: Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ΑΕ ΟΤΑ- ΑΕΠΔΕ
ΚΟΡΙΝΘΟΥ 201, ΑΙΓΙΟ ΔΗΜ. ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 8 & ΜΑΙΖΩΝΟΣ, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 26910 22410 Τηλ.:2610 318224
Φαξ: 26910-26732 Φαξ:2610 317873 
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
         

 Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 

Home ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.

Τηλ.:  +30 26910 22410

Email: info@smartfarmer.gr